Nadýchané jablkové lievance

Recept na 2 porcie

Ingrediencie

  • 100 g špaldovej hladkej múky
  • ½ kypriaceho prášku do pečiva bez fosfátov
  • 1 lyžička škorice
  • 1 väčšie jablko
  • 1 vajce
  • 150 ml mlieka
  • 2 lyžice kokosového oleja
  • Na ozdobu: jablko, arašidové maslo  

 

 

 

 

Postup

V miske si zmiešame múku, kypriaci prášok do pečiva a škoricu. Tieto ingrediencie preosejeme. Jablko zbavíme šupky, nastrúhame nahrubo a zbavíme ho vody. Ďalej pridáme vajce a mlieko. Zmes dohladka vymiešame. Na panvici mierne zohrejeme olej a pečieme lievance z oboch strán. Podávame s jablkoma arašidovým maslom. Prajem dobrú chuť!

 

Kľúčové slová: žiadne

Pridať komentár