Kokosová bublanina s mangom

RECEPT na plech s rozmermi 23 x 28 cm

Ingrediencie

  • 200 g  špaldovej polohrubej múky
  • 100 g kokosu 
  • 1 balenie kypriaceho prášku bez fosfátov
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • 150 g kokosového cukru
  • 1 vajce
  • 250 ml kokosového mlieka z plechovky
  • 150 ml olivového oleja
  • maslo a múka na vysypanie plechu
  • 1/2 väčšieho manga
  • kokosový jogurt, iné ovocie podľa chuti

Postup

Zmiešame si najskôr suché ingrediencie, múku, kokos, prášok do pečiva a sódu bikarbónu. Potom si vymiešame cukor s vajíčkom, pridáme kokosové mlieko a olivový olej. Zmes rozmixujeme spolu so suchými ingredienciami. Cesto vylejeme na maslom vymastený a múkou vysypaný plech, na vrch poukladáme nakrájané mango a pečieme na 180 stupňoch približne 30 minút. Podávame s kokosovým jogurtom, prípadne ovocím podľa chuti. 

Kľúčové slová: žiadne

Pridať komentár