Pudingovo-smotanový dezert

RECEPT na 4 porcie

Ingrediencie

  • 0,5 l mandľového mlieka
  • 1 balenie čokoládového pudingu
  • 2 lyžice kokosového cukru
  • 2 banány
  • čučoriedky
  • 80 g mandlí
  • 400 g kokosovej kyslej smotany (alebo obyčajnej)
  • 2 lyžice trstinového práškového cukru 

Postup

Pudingový prášok rozmiešame s trochou mlieka a varíme spolu s ostatným mliekom a cukrom kým puding nezhustne. Necháme vychladiť. Potom si zmiešame kokosovú kyslú smotanu spolu s trstinovým práškovým cukrom. Vrstvíme ovocie, oriešky, puding a smotanovú zmes do pohárov. Dáme vychladnúť do chladničky. Dobrú chuť!

Kľúčové slová: žiadne

Pridať komentár