Kuracie prsia na paradajkovej omáčke s pšenom

Recept na 2 porcie

Ingrediencie:

  • 1/2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička olivového oleja
  • 300 g kuracích pŕs 
  • 1/2 cukety
  • 200 g paradajkového pretlaku
  • himalájska soľ
  • 200 g pšena

Postup:

Pšeno niekoľko krát prepláchneme v horúcej vode a dáme variť. Na panvici si jemne osmažíme cibuľku spolu s cesnakom na olivovom oleji. Pridáme na malé kúsky nakrájané kuracie prsia, cuketu. Potom prilejeme vodu a dusíme. Keď je mäso mäkké a v zmesi sa už nenachádza voda, pridáme paradajkový pretlak a už len chvíľu povaríme. Na záver dosolíme podľa chuti a podávame s pšenom. Dobrú chuť! 

Kľúčové slová: žiadne

Pridať komentár